Malou Granskov Skovby

Hej! Jeg hedder Malou Granskov Skovby og er ungdomskandidat for SF i Herlev kommune. Jeg er 22 år og efter 3 år som lærervikar og arbejde på en café på voksenhandicapområdet, læser jeg nu til lærer på Københavns professionshøjskole.

Som ung og lærervikar har jeg oplevet hvordan vores samfund presser alle. Alle skal løbe stærkere og det går ud over børnene og de unge, og jeg har set hvor mange børn, som lider i skolen efter at inklusion blev en spareøvelse mere end det rigtige pædagogiske tilbud for det enkelte barn.

Derfor skal vi have sat farten ned – der skal ro på omkring børn og unge. Det skal ikke være konkurrence mentaliteten som styrer og præger børns vej igennem folkeskolen og videre i uddannelsessystemet. Jeg vil derfor have færre test og færre læringsmål og flere timer med 2 voksne i folkeskolerne og fokus skal være på, at ALLE børn skal blive til nogen, før de kan blive til noget!!!

Jeg brænder for at bekæmpe uligheden i vores samfund, for at sætte farten ned og især for at få ro på vores folkeskoler.