Vi har gjort det igen!

Der er grund til at være stolte over den samarbejdsvillighed der i disse år præger Herlevs kommunalbestyrelse. Hvor mange kommuner må spare millioner, er det lykkes at holde hånden under vores velfærd og sikre at alle partier har sat deres tydelige spor i budgetaftalen. Det er flot i en svær tid.

For SF har det været vigtigt at finde penge til klimaet og til de svageste grupper, nemlig det specialiserede børneområde og vores ældre, begge områder er i vækst og for de ældre er det jo positivt, fordi vi lever længere.

Det samme er desværre ikke tilfældet for det specialiserede børneområde. Alt for mange børn trives ikke og det forsøger vi at løse med mange forskellige faglige tag. Men det koster at give det rette tilbud og derfor er de ekstra midler vigtige, men der er heldigvis også fokus på den tidlige indsats og at visitere til det helt rigtige tilbud første gang. Det fortjener børnene og det fortjener deres familier.

Og så er vi særlig stolte over, at der var enighed om, at sikre penge til skolemad. Desværre ikke som vi har kæmpet for i mange år, nemlig at alle børn skal have et gratis måltid mad i skolen, men dog et skridt på vejen, da vi fik sikret at alle udskolingsbørn skal have mulighed for morgenmad på skolen. Vi ved at den gruppe unge ofte ”vælter” ud af sengen og ikke får startet dagen med nogle ordentligt at spise. Det får de nu og det skærper både opmærksomheden, energien og de sunde vaner. Betina Skovby, Medlem af kommunalbestyrelsen for SF.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *